Εισέλθετε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Εισέλθετε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Καλάθι

0 προϊόν(τα) Προβολή
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Κοινή χρήση:
search_search

Τρόπος Αποστολής και Κόστος Μεταφορικών

Υπάρχουν δύο (2) τρόποι αποστολής των προϊόντων μας. 

1. Με courier για όλες τις μικρές οικιακές συσκευές (Σκούπες, Σίδερα, Φούρνοι Μικροκυμάτων κλπ.)

2. Με μεταφορική εταιρεία για όλες τις Λευκές συσκευές (Ψυγεία, Πλυντήρια, Κουζίνες κλπ.)

Η αποστολή γίνεται την ίδια ημέρα για τις μικρές οικιακές συσκευές και για όσες παραγγελίες έχουν προστεθεί μέχρι τις 13,00 με την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι διαθέσιμο, διαφορετικά οι παραγγελίες αποστέλονται την επομένη εργάσιμη. Η αποστολή γίνεται με Γενική Ταχυδρομική και η παράδοση κατα κανόνα σε 1-3 ημέρες

Για τις Λευκές συσκευές η εταιρεία μας συνεργάζεται με την μεταφορική "TransCombi". Ο χρόνος αποστολής εξαρτάται απο το αν η περιοχή είναι δυσπρόσιτη ή όχι και η παράδοση πραγματοποιείτε μέσα σε 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε εσείς το προϊόν, το κατάστημά μας βρίσκεται στο 4ο χλμ Σερρών-Δράμας 62100τ.κ Τηλ2321052044

Παραδόσεις Λευκών Συσκευών:

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής που αφορούν στη διακίνηση των εμπορευμάτων με την μεταφορική "TransCombi" και ειδικότερα στις οικιακές συσκευές:

Η παραλαβή σας, γίνεται μπροστά από την είσοδο της οικίας ή πολυκατοικίας σας και είστε υπεύθυνοι για τον έλεγχο των προϊόντων που παραλαμβάνεται. Θα πρέπει, παρουσία του υπαλλήλου της μεταφορικής εταιρείας, να αποσυσκευάσετε και να ελέγξετε την ακεραιότητα και την κατάσταση των προϊόντων σας. Εάν διαπιστώσετε χτυπήματα ή σπάσιμο τμημάτων του προϊόντος, ΔΕΝ θα πρέπει να δεχθείτε, αλλά ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ την παραλαβή του προϊόντος.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος από εσάς, και την υπογραφή σας στο αντίστοιχο παραστατικό παράδοσης της μεταφορικής εταιρείας, ΔΕΝ μπορούμε να αποδεχθούμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές που τυχόν προκύψουν και μας ενημερώσετε.

Η μεταφορά του ελεχθέντος προϊόντος (αποσυσκευασμένο) από την είσοδο της οικίας ή πολυκατοικίας (π.χ. πεζοδρόμιο) σε όροφο ή άλλο μέρος και τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν, επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Όλες οι υπόλοιπες αποστολές (εκτός των λευκών συσκευών) αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική, και ισχύουν οι ίδιοι χρόνοι παράδοσης, ως άνω, εντός 1-3 εργάσιμων ημερών (εκτός περιοχών με χαρακτηρισμό "ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΗ", όπου η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μέσα σε 4 έως 7 εργάσιμες ημέρες). Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης εξαρτώνται από την επιλογή παράδοσης στο χώρο σας ή σε κάποιο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής.

Οι χρεώσεις διαμορφώνονται ως εξής:

Τα ελάχιστα μεταφορικά μας είναι 3,1€ έως 3kg.

Από 3kg και πάνω οι χρεώσεις εξαρτώνται από τρεις διαφορετικές κατηγορίες των ΤΚ (χερσαίων περιοχών, δυσπρόσιτων περιοχών και νησιών) καθώς και από το αντίστοιχο βάρος των προϊόντων.

Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 2.

Το κόστος μεταφορικών για τις Λευκές διαμορφώνεται ως εξής

Νομός Περιοχές που αφορά Ψυγεία μικρά,Κατ/τες έως50λιτ,Κουζίνες,Φούρνοι,Πλ.Πιάτων Πλυντήρια,Ψυγεία έως 1,70,Κλιματιστικά έως 18BTU,Καταψύκτες έως 250lit Ψυγειοκαταψύκτες,Καταψύκτες άνω των 250lit έως 350lit  
Αθήνα

Αθήνα/Πειραιάς&Ασπρ/γος

Εντός Αττικής Οδού

14€ 18€ 24€  
Αττική Όλος ο νομός και η περιοχή των Μεσογείων 18€ 22€ 28€  
Θεσσαλονίκη Αστικός τομέας Θεσσαλονίκης και ομορων Δήμων 12€ 13€ 19€  
Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία Κεντρικές Πόλεις  14€ 14€ 22€  
Ήπειρος Κεντρικές Πόλεις  14€ 17€ 28€  
Αν. Στερεά και Πάτρα Κεντρικές Πόλεις 14€ 17€ 28€  
Δυτική Στερεά Κεντρικές Πόλεις  14€ 17€ 28€  
Κρήτη Ηράκλειο Χανιά Ρεθυμνο 24€ 30€ 41€  

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ

Ράντος Α.Ε www.e-rantos.gr © 2012

Σχεδιασμός και κατασκευή Project Team