Εισέλθετε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Εισέλθετε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Καλάθι

0 προϊόν(τα) Προβολή
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Κοινή χρήση:
search_search

Όροι χρήσης

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η εταιρία ΡΑΝΤΟΣ Α.Ε σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των καταναλωτών και χρηστών των ιστοτοπών της και έχει δημιουργήσει αυτή τη δήλωση περί απορρήτου για να εξηγήσει πως χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες. Κάνουμε εύλογες προσπάθειες για να προστατεύσουμε οποιαδήποτε πληροφορία δοθεί σε εμάς.

 

Τρόποι παραγγελίας

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι παραγγελίας από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-rantos.gr.

Online παραγγελία:

Μπορείτε να παραγγείλετε όλο το 24ωρο μέσα από το ασφαλές περιβάλλον του ηλεκτρονικού καταστήματός μας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εγγραφείτε εισάγοντας τα στοιχεία σας και την διεύθυνση αποστολής. Στην συνέχεια μπορείτε να προχωρήσετε κανονικά στις online παραγγελίες σας.

Τηλεφωνική παραγγελία: 

Καλέστε στο 23210-56664

Τρόποι πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής της παραγγελίας σας είναι οι εξής:

1. Με αντικαταβολή
Όλο το ποσό της πληρωμής εξοφλείται στον υπάλληλο της courier την ώρα της παράδοσης του δέματος.
Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει κόστος 2€ ευρώ (ποσό που συμπεριλαμβάνει πάντα στην τελική τιμή της παραγγελίας).

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Κάνοντας μια παραγγελία μέσω του site και επιλέγοντας τρόπο πληρωμής ‘’κατάθεση σε τράπεζα’’, η παραγγελία σας μπαίνει σε αναμονή μέχρι να κάνετε την κατάθεση. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψτε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας.
Αμέσως μετά την κατάθεση και για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας, σας μπορείτε να μας στείλετε τo καταθετήριο της Τράπεζας με Fax στο 23210 64161 ή μέσω e-mail στο info@rantos.com.gr. Εφόσον γίνει διασταύρωση των στοιχείων από το λογιστήριο, η παραγγελία σας θα αποσταλεί εντός 24 ωρών ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Η κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα πρέπει πραγματοποιηθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία σας θεωρείται ακυρωμένη.

Τα έξοδα κατάθεσης χρημάτων επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας είναι:

ΕΘΝΙΚΗ

ΑΡ.ΛΟΓ:   46500518454

I-Ban:      GR 3101104650000046500518454

EUROBANK

ΑΡ.ΛΟΓ:  0026.0131.71.0200590887

I-Ban:      GR 4302601310000710200590887

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡ.ΛΟΓ:  6666-138849-252

I-Ban:      GR 52 0171 6660 0066 6613 8849 252

ALPHA

ΑΡ.ΛΟΓ:  810 00 2002 018787

I-Ban:      GR 9001408100810002002018787

3. Με Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-rantos.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, ή χρεωστικές Visa Electron και Maestro. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit) και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verified by Visa ή SecureCode by Master Card τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας καθώς και τα τρία τελευταία νούμερα που βρίσκονται όπισθεν αυτής. Ως ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας, σε κάποιες κάρτες τραπεζών, θα σας ζητηθεί και ο τηλεκωδικός (Ε-code) που σας αποστέλλεται μαζί με την πιστωτική σας κάρτα. Αν τυχόν δεν τον θυμάστε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με την τράπεζα σας για να σας τον υπενθυμίσει. Και πάλι σε περιπτωση που δεν θελήσετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, μπορείτε να κάνετε την αγορά σας με την μέθοδο της αντικαταβολής.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει για δική σας ασφάλεια να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα που κάνατε την παραγγελία σας και την ταυτότητά σας .
Σε περίπτωση που αδυνατείτε να παραλάβετε προσωπικά την παραγγελία σας, το τρίτο πρόσωπο που θα παραλάβει την παραγγελία σας αντί για εσάς, οφείλει να αναγράψει το ονοματεπώνυμό του και τον αριθμό του δελτίου ταυτότητάς του, επιδεικνύοντας παράλληλα κάποιο στοιχείο ταυτοπροσωπείας του χρήστη.

Εν πάση περιπτώσει η ΡΑΝΤΟΣ Α.Ε δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη δεδομένου ότι ο παραλαμβάνων το/α προιόν/τα το/α παραλαμβάνει κατόπιν ρητής εντολής του παραγγέλοντος χρήστη και για λογαριασμό του και μόνο. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείται να είναι εταιρική, δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία της αντίστοιχης εταιρείας κατά την παράδοση δε, θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα του ή ένα τρίτο πρόσωπο που θα υπογράψει ολογράφως και θα αναγράψει τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας.

Κάρτες που υποστηρίζονται για τις ηλεκτρονικές πληρωμές:

 

Ακυρώσεις Παραγγελιών

Ακυρώσεις παραγγελιών μπορούν να γίνουν στις εξής περιπτώσεις:

1.Όταν βρίσκεται στο "Καλάθι αγορών", μπορείτε να αφαιρέσετε ή να διαγράψετε την ποσότητα που επιθυμείτε για το κάθε προϊόν. Ενναλακτικά, μπορείτε να ορίσετε ποσότητα μηδέν (0) και μετά ενημερώση και το προϊόν διαγράφεται απο το καλάθι.

2. Αν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλα δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν στο χώρο σας, μπορείτε να καλέσετε στο 23210 56664 και ένας συνεργάτης θα αναλάβει την ακύρωση.

3. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει τιμολογηθεί και αποσταλεί, επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στο 23210 56664 ή στο logistirio@rantos.com.gr και θα σας ενημερώσουν για ποια διαδικασία μπορεί να ακολουθηθεί.

 

Επιστροφές προϊόντων

Σε κάθε περίπτωση που επιθυμείτε να προχωρήσετε με επιστροφή προϊόντων που έχετε αγοράσει και παραλάβει, ή αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το προϊόν που παραλάβατε, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε, εντός 5 εργάσιμων ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους. Σε εντίθετη περίπτωση, η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρύνιση για τη διαδικασία επιστροφής, καλά είναι να επικοινωνήσετε πρώτα με την εταιρία στα τηλέφωνα 23210 56664 και να μας ενημερώσετε για τους λόγους που επιθυμείτε να επιστρέψετε την παραγγελίας σας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα πρέπει να έχετε το τιμολόγιο αγοράς για να ενημερώσετε τον αντιπρόσωπό μας, ωστε να γίνει η διασταύρωση της παραγγελίας. Στη κάθε περίπτωση επιστροφής, θα επιβαρυνθείτε με το κόστος επιστροφής των προϊόντων.  Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε προϊόντα τα οποία παρουσίασαν πρόβλημα στη λειτουργία τους και καλύπτονται από εγγύηση, τότε επιστρέφεται το προϊόν και το τμήμα υποστήριξης της εταιρίας μας  θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας ενημερώσει, σχετικά με την πορεία επισκευής του συγκεκριμένου προϊόντος ή και την αντικατάσταση του – αν αυτό δεν επισκευάζεται. Τα παραπάνω δεν ισχύουν στην περίπτωση που το προϊόν είναι ελλατωματικό και καλύπτεται από εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή ή αντιπρόσωπο του. Σε κάθε περίπτωση πριν από την επιστροφή προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 23210 56664.

 

Εγγύηση

Όλα τα προιόντα μας έχουν 2 χρόνια εγγύηση.

Αγαπητέ πελάτη όσον αφορά την αντικατάσταση ή την επισκευή του προϊόντος σας ακολουθούν οι παρακάτω οδηγίες: 

1. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί από τον πελάτη στο κατάστημά μας εντός 5 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του (είτε μέσω του καταστήματος είτε μέσω της εταιρείας courier) με την πλήρη συνοδευτική συσκευασία του. Τα έξοδα επιβαρύνουν τον τελικό καταναλωτή.

2. Η αδυναμία λειτουργίας του προϊόντος πρέπει να οφείλεται σε ελάττωμα του κατασκευαστή (εξ' αρχής μηχανική βλάβη) και όχι σε βλάβη που προκλήθηκε από κακή χρήση του προϊόντος, όπως πτώση, επέμβαση στο εσωτερικό του από μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς ή λειτουργία εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή. Αφού το παραλάβουμε θα αποσταλεί στο service της εκάστοτε εταιρείας για έλεγχο και αντικατάσταση με νέο εφόσον εμπίπτει στην κατηγορία αντικατάστασης και όχι απλά να χρειάζεται κάποια αναβάθμιση ή ρύθμιση. Η όλη διαδικασία διαρκεί 7 με 12 ημέρες.

 

Ασφάλεια συναλλαγών και προσωπικά δεδομένα

Η ιστοσελίδα www.e-rantos.gr χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση SLL για την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Όλα τα στοιχεία που δηλώνετε μεταφέρονται μέσω https σύνδεσης και κρυπτογραφούνται από τρίτη εταιρία πιστοποίησης.

Η εταιρία ΡΑΝΤΟΣ Α.Ε σεβόμενη τα προσωπικά δεδομένα των πελατών της, έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να ασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια στην ιστοσελίδα της. Τα στοιχεία των πελατών όπως όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο κτλ, θεωρούνται απόρρητα και δεν χρησιμοποιούνται από τρίτους. Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα και μόνο όταν αυτό κριθεί απαραίτητο όπως για παράδειγμα για την διεκπεραίωση μιας παραγγελίας.

Ράντος Α.Ε www.e-rantos.gr © 2012

Σχεδιασμός και κατασκευή Project Team